Søndag d. 13 Oktober 2019

Har i går til aften været ude med forplejning til brandfolkene som har slukket en brand i udkanten af Tønder. Senere på aftenen var vi ude med lidt forplejning til brandfolk og Beredskabs styrrelsen ved Sdr. Vollum nær Bredebro, da Brede å har valgt at gå over sine bredder. Der skulle rede en del får.

 

Tirsdag d. 8 Oktober 2019

Har her til aften haft vedligehold af førstehjælp, som feks kraniebrud, forbindinger osv. En meget god aften med gode historier og underviser 

 

Lørdag d. 7 september 2019  

I weekenden var der forplejning til heldags øvelse i Tinglev.

Vi lavet morgenmad og menuen til middag var Biksemad med spejleæg

 

 

Lørdag d. 7 september 2019  

Så har der været et par stykker afsted til TRIM kursus i Tinglev her i weekenden, som Brand og Redning Sønderjylland afholdt. Det kan anbefales, det har været lærerig og spændende. Nu skal vi bare ud og arbejde med det 
I andre der også var med, tak for en god weekend

 

 

 Fredag d. 30 August 2019 

 Vi har i dag sagt farvel til en god og aktiv frivillig Per Jacobsen, som var kredsens kasserer gennem flere år.

Ære være Pers minde.

 

 

 

 

Fredag d. 9 Februar 2019

Har vi arbejdesaften på stationen, hvor vi opsat hylder, gjort klar til næste forplejning.

Der var også lidt fælles hygge med aftensmad embarassed

 

 

 

Tirsdag d. 5 februar 2019

Har vi i aften undervisning i psykisk førtsehjælp fra modul 1 i statsstøtte og teknisk service. 

Det var meget spændende at snakke og høre om forskellige reaktioner mennesker.

 

 

 

 

 

Onsdag d 30 januar 2019.

Har i dag lavet forplejning til 50 brandfolk, politi og beredskabsstyrrelsen ved en storbrand i Løgumkloster.
De fik kaffe og winerbrød til at strarte med, hvor der sener blev serveret hjemme lavet pizza og lasagne til aftensmad. 
Senere blev der serveret kaffe og rugbrødsmadder så de kan holde energien resten af aftenen/natten.

 

 

 

Torsdag d. 3 januar 2019

Genopfyldning af sandsække i Sølsted efter stormfloden. Så der var brug for Forplejning til de søde brandfolk.

De fik serveret bøf med løg, sovs, kartofler og gulerødder.

Til desserten var der kaffe og brunkager